Matkapuhelin

044 202 8118

Sähköpostiosoite

paulus.linnanmaki@famula.fi

Avoinna

Ma - Pe: 9.00 - 19.00

Kesä lähestyy kovaa vauhtia. Myös maalausten kysyntä on herännyt. Maailmantilanne on ollut jo useamman vuoden epävakaa, mikä on aiempina vuosina saattanut vaikuttaa kuluttajien päätöksiin lykätä urakkaa seuraaviin vuosiin. Tänä keväänä maalausurakoiden kysyntä Kuopiossa ja Pohjois-Savossa on kuitenkin ollut hyvällä tasolla. Kuluttajat varmasti ymmärtävät sen, ettei talon rakenteita kannata päästä huonoon kuntoon kasvaneista koroista tai maailmantilanteesta huolimatta. Tästä me Famulalla olemme erittäin iloisia.

Tulevan kesän urakkakalenteri on jo puoliksi myyty täyteen. Siispä haluaisimme kehottaa teitä olemaan mahdollisimman aikaisin liikkeellä, mikäli teillä on tarvetta maalauksille. Kun lumet sulavat, on odotettavissa kysynnän merkittävä kasvu, mikä voi johtaa Famulan maalauskalenterien täyttymiseen hyvinkin nopeasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä ilmainen tarjouskäynti.

Paulus, 0442028118

Tänä keväänä maalausurakoiden kysyntä Kuopiossa ja Pohjois-Savossa on ollut hyvällä tasolla.

Suositellut julkaisut