Matkapuhelin

044 202 8118

Sähköpostiosoite

paulus.linnanmaki@famula.fi

Avoinna

Ma - Pe: 9.00 - 19.00

Miksi valita meidät?

Työn laatu on meille kunnia-asia

Yrityksen suurin vahvuus on markkinoiden paras työnjälki. Famulan maalaustiimissä on ainoastaan kokeneita ja ammattitaitoisia maalareita.

Maalaustyö on valmis vasta asiakkaan hyväksymän tarkastuskierroksen jälkeen. Työn jälki tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa sen valmistuttua. Tämän tarkoitus on tarkastaa, että kaikki sovittu on tehty hyvin. Mikäli tehdyssä työssä havaitaan puutteita, ne korjataan välittömästi.

Famulan maalaustiimissä on ainoastaan kokeneita ja ammattitaitoisia maalareita.

Vastuullisuus on meille ensisijaisen tärkeää

Teemme pohjatyöt aina huolellisesti. Tarjouskäynnillä kerromme asiakkaalle rehellisesti, millaisia pohjatöitä maalausta varten tulisi tehdä. Huolellisilla pohjatöillä maksimoimme talon huoltovälin.

Käytämme vain markkinoiden parhaita maaleja. Ne eivät ole aina halvimpia, mutta tiedämme sen, että oikealla maalivalinnalla on suuri merkitys huoltovälin kannalta, jopa 5-10 vuotta.

Käytämme ympäristöystävällisiä tuotteita. Esimerkiksi homepesuaineena käytämme Teknoksen Rensa-homepesuainetta, mikä on täysin biohajoava, eikä kuormita ympäristöä.

Emme painosta asiakasta. Meille kunnia-asia on olla avoin ja reilu asiakasta kohtaan.

Työntekijän ja asiakkaan turvallisuudesta pidetään tarkasti huolta koko urakan ajan.

Hinnoittelumme on selkeää, avointa ja edullista

Kilpailukykyinen ja avoin hinnoittelu. Tyypillisen omakotitalon 120m2 – 200m2 maalausurakat maksavat meillä noin 4000€-10000€. Muista, että saat työstämme kotitalousvähennyksen.

Urakkahinta koostuu työn osuudesta, maaleista, telinetöistä, mahdollisesta nostinvuokrasta, pientarvikkeista, loppusiivouksesta ja matka- sekä päivärahakorvauksista.

Hintaan vaikuttaa:

1. Vanhan maalin kunto – yleensä työläin vaihe

Pohjatöiden huolellinen toteutus on erittäin tärkeää ja siihen varataan aikaa yleensä 1-3 päivää. Pohjatyöt sisältävät useimmin irtomaalien poistamisen ja seinien pesun homepesuaineella. Homepesuaine tappaa vanhan maalipinnan päälle kasvaneet homeitiöt ja parantaa huomattavasti uuden maalipinnan huoltoväliä. Käytämme vain ympäristöystävällistä homepesuainetta.

2. Talon koko ja malli – Maalattavan pinta-alan määrä ja rakennuksen ”yksityiskohtaisuus”

Lisäksi hintaan vaikuttaa telineiden ja henkilönostimen tarve. Turvallisuusvälineissä ei kannata säästää, sillä maalausjälki on laadukkaampaa ja vie vähemmän aikaa, kun pohjatyöt on tehty huolellisesti ja turvallisuusvälineet ovat kunnolliset. Korkea rakennus kaltevalla maaperällä vaatii enemmän huomion kiinnittämistä työturvallisuuteen.

3. Muut remontit

Jos maalattavasta alueesta löytyy esim. lahovaurioita, on päälle maalaaminen vain rahanhukkaa. Vika kannattaa korjata. Tällaiset lisätyöt tehdään aina tuntihommina. Ennen lisätyön aloittamista, asiasta sovitaan asiakkaan kanssa kirjallisesti. Tuntiveloituksemme on 45€/h+alv. Kuluttajahinnaksi muodostuu siis 55,80€.

Saat työstämme kotitalousvähennyksen

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. 

Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Kotitalousvähennys myönnetään vain työn osuudesta. Et voi saada vähennystä oman työn osuudesta etkä esimerkiksi työhön liittyvistä matkakuluista tai tarvikkeista.

Esimerkkilaskelma: Maalausurakan kokonaishinta 7500€.

  • Maalien, tarvikkeiden ja apuvälineiden osuus esim. 1625€
  • Työn osuus 5875€ sis. Arvonlisäveron.

Voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. (5875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2250 euroa.

Urakkahinta 7500€- kotitalousvähennys 2250€ = 5150

Emme suorita ennakkolaskutusta.

Laskutus suoritetaan urakan ja asiakkaan hyväksymän tarkastuskierroksen jälkeen.