Matkapuhelin

044 202 8118

Sähköpostiosoite

paulus.linnanmaki@famula.fi

Avoinna

Ma - Pe: 9.00 - 19.00

Maalausliike Famulan ensimmäinen kesä osakeyhtiönä oli kaikinpuolin antoisa. Entuudestaan monille tuntematon yritys nousi savolaisten tietoisuuteen ja puskaradio alkoi laulaa kivasti onnistuneiden keikkojen ansiosta. Tästä kiitos kuuluu Famulan huippuosaaville maalareille, jotka hoitivat haastavatkin kohteet ammattitaitoisesti loppuun saakka. Saimme valtavasti tärkeää kokemusta ja oppia uudenlaisista tilanteista.

Kuuluisan sanonnan mukaan kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Siksi Famulan tavoitteena on jatkuva toiminnan ja prosessien kehittäminen vuodesta toiseen. Koemme, että edellytys tuotteemme kehittämiselle on kokemuksen kautta rakentunut ammattitaito ja kriittinen ajattelu omaa toimintaa kohtaan. Asiakkailtamme saadut palautteet ovat olleet kultaakin kalliimpia ja niiden kautta syntyneet oivallukset ovat mahdollistaneet laadun ja asiakaslähtöisyyden kehittämisen entistä paremmaksi. Kun tilanne sitä vaatii, meillä uskalletaan myös nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi. Se, että asiakas on urakan jälkeen tyytyväinen lopputulokseen, on meille kaikkein tärkeintä.

Se, että asiakas on urakan jälkeen tyytyväinen lopputulokseen, on meille kaikkein tärkeintä.

Mutta kuinka kykenemme olemaan vieläkin asiakaslähtöisempi, ammattimaisempi ja vastuullisempi yrityksenä? Näitä kysymyksiä on taas saatu pohtia pimeinä talven tunteina ja työkaluja niihin on myös löydetty. Tästä on hyvä lähteä kohti seuraavaa kesää, entistäkin parempana!

Kuvia kesältä -23

Suositellut julkaisut