Matkapuhelin

044 202 8118

Sähköpostiosoite

paulus.linnanmaki@famula.fi

Avoinna

Ma - Pe: 9.00 - 19.00

Famula Oy on Kuopiossa vuonna 2022 perustettu maalausyritys, joka tarjoaa puutalojen maalauksia sekä tiilikattojen pinnoituksia pääosin Pohjois-Savon alueella. Yrityksessä maalauspuolella työskentelee noin kymmenen maalaria.

Idea yrityksen perustamiselle lähti satojen talojen maalauskokemuksen pohjalta. Olin aiemmin työskennellyt kolmessa eri maalausyrityksessä, sekä maalannut lisäksi toiminimellä. Kokemusta maalauksista kertyi lähes kymmenen vuoden ajanjaksolla Pohjois-Savosta, Pohjois- ja Etelä-Karjalasta, Uudeltamaalta ja Keski-Suomesta.

Kun Famula perustettiin, kerättiin laajojen verkostojen avulla ammattitaitoinen, kokeneista maalareista koostuva tiimi. Kaikki Famulan maalarit omaavat vuosien kokemuksen alalta. Ammattitaitoinen työvoima mahdollistaan meille asiakaslupauksen, joka on markkinoiden paras työnjälki. Jokainen urakka tehdään alusta loppuun ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja vastuullisesti.

-Paulus

Paulus maalaamassa vuonna 2020.

Suositellut julkaisut